Nyfødtfotografering.

Det er alltid noe magisk med de små, ikke sant?

Jeg husker så godt de følelsene som jeg opplevde når barna mine ble født, men jeg forstår at det er noe ville ha blitt glemt  uten bildene av de første dagene sammen..Men når jeg ser på bildene som ble tatt for mange år siden (sønnen min er 17 og dattera blir snart 8 år ) – kommer alt opp igjen.

Det er så viktig for meg at foreldre føler at babyen er trygg i armene mine på fotografering. Og det er så koselig at jeg får lov til å mate deres nyfødte fra flaske, holde dem og synge for dem mens de sovner i mitt fang..

Velkommen til verden, Liam Eliah! (en nydelig nyfødtgutt fra Lillestrøm)

 

Se på den fornøyde gutten som sover søtt på pappas armer…

nyfødtfotografering-nyfødtfoto-babyfotografering-babyfotograf-nyfødtgutt
nyfødtfotografering, nyfødtfotograf Oslo
nyfødtfotograf-nyfoedtfotografering-babyfotografering-oslo-fotostudio-kolbotn
nyfødtfotografering Oppegård, nyfødtfoto

nyfødtgutt-nyfødtbaby-nyfødtfotografering-nyfødtfoto-babyfotograf

en nyfødt baby

babyfotografering-nyfødtfotograf-nyfødtgutt-babyfoto
nyfødtfotografering Oslo, nyfødtfoto

Og tusen takk til foreldre for en rørende anmeldelse

Utrolig dyktig fotograf som har en fantastisk evne til å jobbe med så små barn som bare noen dager gamle. Vi tenkte våres lille gutt kanskje ville være for urolig til dette, men jeg tok veldig feil. Fotografen har en slags “magic touch” på nyfødte som jeg aldri sett maken til. Hun fikk til alt på planen og resultatet ble nydelig!

Leave a Reply