Bestefar…

Bestefaren min var en engasjert fotoentusiast. Timene i mørkerommet med ham likte jeg veldig godt. Det var noe magisk med å se kjente ansikter komme frem på et helt hvitt ark. Jeg husker godt når bestefaren min spurte meg å se mot kamera her og der…Hvordan han jaktet på meg på feriene…på fisketurene…i skogen..i byen..Det var ikke mye mas, men i den alderen ble det av og til litt irriterende…

Bestefar døde for mange år siden. Hver gang jeg åpner fotoalbumer som han har lagt for meg fra min barndom får jeg lyst å gråte. Jeg er så takknemlig for den kjærligheten jeg føler gjennom disse bildene. Men det er sent og si Takk og klemme ham. Savner ham veldig mye jeg…

I det året vi mistet ham jeg fikk en stor lyst på å begynne med å fotografering. Uten noen lange planer og drømmer.Og nå har jeg eget Fotostudio. Jobb som jeg elsker. Fornøyde familier som kommer igjen og igjen. Og jeg føler meg glad at mine bilder av deres barn skal røre dem dypt når de blir voksne og skal vise disse til sine barna.

Ta besteforeldre med til Fotostudioet! De sikker blir glad for å få noen proffe bilder med barnebarn og det blir gode minner for de små også.

Og ikke glem bildene på datamaskinen.Bare de bildene som er på papir virkelig “lever”. Bare bildene på papir gir ekte følelser. 

Mine kundene er fri til å velge hvor de skal fremkalle bildene. Men de fineste bildene som skal henges på veggen anbefaler jeg å printe ut hos fotografen som har tatt fotograferingen. Med innstillingene som ble brukt ved redigering – blir det en helt fantastisk og annerledes resultat som skaper akkurat samme farge og kvalitet dere får se på skjermen.

 

Leave a Reply