Familiefotografering med nyfødtbaby

Det er så koselig å ha hele familien på fotografering i Fotostudioet mitt på Kolbotn. De små som  plutselig ble  “storebror” og “storesøster” er så opptatte av lillebror og er stolte av de fikk lov å holde den lille i sine armer. Vi tok noen familiebilder av alle sammen og et par søskenbilder fra begynnelsen og etterpå satt vi all oppmerksomheten på det ferske familiemedlemmet. I Fotostudioet fins det en del barnebøker og leker, så hvert av barn fant noe å leke med. Og pappa var kjempe flink med dem slik at de  ikke kjedet seg så mye.

Jeg anbefaler på det sterkeste å bestille Familiefotografering med fokus på nyfødtbaby, enn å bare ta nyfødtbilder. Bildene av deres lille skatt bestiller dere for seg selv. Men bilder hvor dere holder barnet deres i armer, kysser, klemmer, ser på den med kjærlighet som sprer frem..det er bilder, som skal varme alle sammen. Og det blir så fint å se på barnet deres om et par år, når han eller hun skal peke med sin lille finger på bildene og fortelle smilende at “her kysser mamma meg” og “her jeg tisser på pappa”:)) Det hjelper å forstå og føle hvor høyt dere elsker barnet deres fra de første dagene sammen. Skap familiehistorier med deres fine bilder!

Leonardo med familien 🙂

1872-web
nyfødtbaby, nyfødtfotografering Oslo
nyfødtfotografering-Oslo-venter-på-et-barn-termindato
fotograf Oppegård

 

 

Liker dere best sort-hvitt bilder? Jeg leverer alle bildene i Fotopakke i både farge og sort-hvitt versjonen!

2072-1-web
nyfødtbaby, nyfødtfotograf Oslo

Leave a Reply