Familiefotografering

     Jeg synes at det er så fint å ha fine familiebilder. Synes dere også?

    Se på de bildene jeg tok for noen dager siden av denne vakre familien!

      Disse bildene ble retusjert på en litt spesiell måte. Det ble “satt” en liknende på maleri tekstur som kommer frem med print på papir. Den klassiske fargekombinasjonen skal holde disse bildene i mote til de neste generasjonene…

god-jul-1-web

god-jul-2-web

5990-web

6039-1-s-hv-web

5896-web

This slideshow requires JavaScript.

We are very happy and would highly recommend! We just got family photos and portraits done by Natalia and we are very satisfied! She has an great eye for aesthetics, details and has a studio set up professionally, with props and costumes for different types of photos. The kids loved it and had a great time.

Leave a Reply