Nyfødtfotografering. Hjemme eller i et Fotostudio

     Nyfødtfotografering. Hjemme eller i et Fotostudio?

     Eller hvorfor anbefaler jeg å komme til Fotostudioet.

Først og fremst er det umulig å ta med alt foto rekvisitt jeg har med til dere. De små er som vi voksne. Jeg kan ikke ta det samme klærne på alle og bruke de samme fargene. Noe passer, noe passer ikke. I Fotostudioet blir det lett å bytte alt fort.

     Dere trenger ikke å ta noe med. Bare tenk på matpakke til nybakte mamma som blir fort sulten med amming.:)

     Det er babyene som bestemmer hvordan nyfødtfotograferingen skal foregå. Både jeg og foreldre kan planlegge alt, men noen sover godt og noen holder seg lenge våken. Noen liker ikke å ligge på magen, noen sovner dypt i kurven, noen vil…noen vil ikke..Det er mange små, men viktige ting som påvirker på fotograferingen. Jeg passer på at babyen deres føler seg trygg og har det fint i løpet av fotograferingen. Vi tar ting rolig og tar alle nødvendige pauser.

     Jeg kommer til Fotostudioet mitt  1 time før fotografering. Varmer det opp, forbereder meg litt med rekvisitter.

     Jeg elsker jobben min og gleder meg til hver lille kunde. Jeg hjelper dere med å huske de første dagene sammen med den store lykken som nettopp kom til deres familie! Hver baby er unik og hver fotografering blir også unik.

     Dere velger selv bilder til redigering!

    Etter fotografering får dere linken til Dropbox med alle bildene som ble tatt med vannmerke på. Se på disse rolig dagen dere fikk linken. Og se på disse igjen om en-to dager. Velg de dere  virkelig er glade i! Klarer ikke å velge? Jeg hjelper gjerne dere med dette! Jeg ser på bildene som fotograf, dere – som foreldre. Og sammen velger vi det beste! Det er ikke nødvendig å komme igjen til Fotostudioet. Jeg sender dere nummeret til de bildene jeg liker best.

Vi tar bilder uten stress og timepris!

Hjertelig velkommen!

Og her er en lille prinsesse Diyanah…

nyfødtfotografering-babyfoto-babyfotograf-Oppegård-familiefotografering
nyfødtfotografering, nyfødtjente
nyfødtjente-nyfødtfotograf-nyfødt-baby-babyfotograf-oslo
nyfødtfotografering Oppegård

 

nyfødtjente-nyfødtfotos-nyfødtfotograf-babyfotografering-oslo-termin-dato
nyfødtfotograf Oppegård, fotostudio på Kolbotn
julekortfotografering-babyfotograf-venter-paa-et-barn-termin-dato-nyfødtfotografering
nyfødtfotografering, babygirl
nyfødtfotograf-nyfødtfotografering-nyfødtbaby-nyfødtfoto-babyfotograf
babyfotograf-oppegård
nyfødtbaby-babyfotografering-nyfødtfotografering-akershus-familiefotografering-follo
nyfødtfotografering med foreldre

 

 

Leave a Reply