Studiofotografering hos pippifoto.no

Det er så mange fantastiske ting i Fotostudio mitt til nyfødt, baby og barnefotografering så det blir vanskelig å bruke på bilder alt jeg har lyst på! hehe…men kan ikke stanse meg og det kommer bestandig noe nytt:))

Skal dere på nyfødtfotografering til meg, dere trenger ingenting til å ta med. Jeg har alt vi trenger både til små søte gutter og jenter! Men hvis en bestemor var flink og har stikket noe til barnebarnet sitt – ta det med! Vi gjerne bruker det også!

Den skjøningen kom på Familiefotografering med sine stolte foreldre. Det er det beste valget, synes jeg. Bilder av hele familien, bilder av babyen  på armer til mamma og pappa…Det gir barnet deres en god forståelse hvor høyt er han (hun) elsket fra de første dagene sammen med dere!

Feliks

babyfoto-nyfodtfotografering-akershus-nyfodtfotografering-familiefotografering-med-nyfodt

sort-hvitt-babybilder-babyfotografering-nyfodtfoto-oppegard-familiefotografering

familiefotografering-akershus-babyfoto-nyfodtfotografering-kunst-familieportrett-oslo

mor-og-barn-familiefotografering-babyfotografering-nyfodtfotograf-oslo

pappa-familiefotografering-babyfoto-barnefotografering-oppegard

Hjertelig velkommen til Fotostudio mitt!

 

Leave a Reply