Hei! Jeg heter Ahad!

Hei!

Jeg heter Ahad!

Jeg er en fin og glad gutt med helt fantastiske vakre øyne. Og jeg er helt sikker på at fotografen ble misunnelig på mine lange vipper! 🙂

Det var gøy på babyfotograferingen! Og de voksne! Både foreldre mine og den rare damen. De begynte plutselig å snakke med meg så morsomt at det var lett å komme til å le av dem! Men jeg ble fort trøtt og sovnet på armer til pappa…

Og her kan dere se på bilder av meg og mine foreldre som elsker meg så høyt! Og jeg også elsker dem. Noen måneder til og jeg klarer å si dette selv. Men nå viser jeg min kjærlighet med et smil og  glitrende lykkelige øyne!

babyfoto-babyfotografering-oppegård-familiefotografering-fotograf-Kolbotn
babyfotografering i Fotostudio
familiefotografering-oslo-babyfotografering-pris-babygutt-babyfoto-Oppegård-Kolbotn
familiefotografering i et Fotostudio på Kolbotn
familiefotografering-foreldre-lykkelig-baby-babysmil-glade-barn-foreldre-og-barn
fotograf i Oppegård. Fotostudio på Kolbotn
foreldre-familiefotografering-kjærestebilder-fotograf-oppegård
pappa og mamma
9734-1-web
babyfotografering. Fotostudio på Kolbotn

Leave a Reply