Dobbel glede. Tvilling gutter på Familiefotografering.

Hei! Vi er 2 års tvilling gutter:)) Vedad og Edin. Mamma og pappa hadde lyst på fine bilder av oss to og hele familien sammen. Men vi hadde lyst på å ha det gøy i Fotostudioet! Ååååååhhhh, så mange fine og rare ting var der! Vi rørte på alle! Det var en aktiv dag for oss, foreldre og fotografen! 🙂

barnefotografering-i-fotostudio-fotograf-oppegård-familiefotografering
tvillinggutter-fotografering-i-fotostudio
barnefotograf-barnefotografering-tvillinggutter-familiefotografering-oslo
barneportrett-barnefotografering-2år
fotograf-oppegård-fotostudio-kolbotn-barnefoto-familiefotografering
barnefotografering-oppegård

familiefotografering-fotostudio-oppegård

Tusen takk for en kjempe fin opplevelse, tok seg god tid med våre urolige tvillinger som nektet å stå stille og måtte røre absolutt alt som fantes i studioet. VI er kjempe fornøyde med bildene og geder oss til å komme igjen. Når guttene begynner å høre på.

Safeta

Leave a Reply