Lille Sophie på nyfødtfotografering hos meg:)

Venter dere et barn? Eller kan jeg si Gratulerer med baby?

Ta en titt på bilder av den familie og skap gode minner for dere også!

Den lille skatten var på nyfødtfotografering hos meg for 2 uker siden:))  Det er ikke første gang jeg tar bilder av den vakker familie og det er alltid veldig hyggelig å se dem på fotografering hos meg. Først med en liten hjerteknuser som ble til en storebror nå. Og nå kom de  med en lille prinsesse på nyfødtfotografering.

Familien valgte for seg “Familiefotografering med fokus på nyfødt” og vi tok bilder både av barna og av hele familie sammen. Det var koselig og det blir gode minner til mange mange år.

Dagen etter fotograferingen får dere linken til Dropbox med alle bildene som ble tatt. Bilder til redigering velger dere rolig hjemme:))

Gratulerer med Sophie!

familiefotografering_med_nyfødt_babyfoto_barnefotografering_fotostudio_nyfødtfotografering_akershus_gravidfoto

nyfødtfotografering-babyfotografering-oslo-follofotograf-familiefotografering
nyfødtfotografering_oslo
nyfødtfotografering_babyfotografering_follo_fotograf_nyfødtbaby_gravid_amming_venter_et_barn
fotostudio Oppegård. Kolbotn
nyfødtfotografering_babyfoto_nyfødtfoto_bilder_av_nyfødt_nyfødtjente_studiofotografering
familiefotografering med nyfødt
nyfødtfotografering_Oslo_babyfotografering_familiefotografering_Nyfødt_babyfoto
nyfødtfotograf Akershus

babyfotografering-babyfotograf-oslo-babybilder-babygutt-familiefotografering

babyfoto_barnefotografering_familiefotografering_storebror_fotostudio_oppegaard
babyfotografering_barnefotograf

nyfødtfotografering_oslo_nyfødt_babyfotograf

nyfødtfotografering_Oppegård_babyfotografering_Oslo
nyfødtfotografering-familiefotografering-follo

P.S. Jeg er veldig takknemlig at jeg får lov å vise bildene frem. Det er veldig viktig for meg å vise til mine potensielle kunder resultatet som en fotoserie, ikke bare ett fint bilde fra fotograferingen.

Hjertelig velkommen!

 

One thought on “Lille Sophie på nyfødtfotografering hos meg:)

  1. Hei. Jeg er gravid i uke 26 og har termin 28.juni. jeg ønsker å fotografering, men jeg lurte på når det er best med å ta bilde? Og når kan jeg bestille siden man ikke vet 100% sikkert på når babyen kom. Og hva prisen er..

Leave a Reply