Er med i Topp-10 i Landskonkurranse 2017! Hurra!

Hurra! Årets Landskonkurranse gikk kjempe bra for meg!

Kom til Topp-10 og tok 7 plass!

Er meget fornøyd og stolt av seg selv! Og fikk min første medalje! Er glad som et barn!

Norges Fotografforbunds landskonkurranse er Norges største fotokonkurranse for fagfotografer!  Hver fotograf kan sende inn fire fotografier. I år ble det til slutt 627 bilder fra 156 fotografer fra hele landet. Jeg sendte 2 bilder til Barn kategori og 2 til Portrett. Alle 4 bilder kom videre til fotokonkurranse.

Det var utrolig vanskelig å velge bilder. Jeg har mange fine bilder fra hver nyfødtfotografering, fra hver barne, familie og portrettfotografering. Jeg liker så mange! Det var mye stress og se på disse igjen og prøve å velge de “riktige”.

Jeg kom i topp-10 også i Landskonkurranse 2015 og stolt at jeg leverer profesjonell kvalitet på mine fotografier og får bekreftelse på det med konkurranse-resultater!

Jeg vil si Tusen hjertelig takk til de fantastiske jentene som jeg tok bilder av og foreldre til dem for at jeg fikk lov å sende bilder til Konkurransen! Vi ble premiert alle sammen!

Hederlig omtale og bronse 

for

landskonkurranse-bronse-barnefotograf-fotograf-follo-barneportrett
Landskonkurranse-2017-premiert-fotograf-Oppegård

Hederlig omtale

landskonkurranse-2017-nyfødtfotografering-oslo-nyfødtfotograf-babyfoto-nyfødtfotografering
Landskonkurranse-2017-nyfødtfotograf-Oppegård

Hederlig omtale

landskonkurranse-2017-fotograf-Oppegård-barneportrett-kunst-fotostudio-Kolbotn

Antatt

Screenshot004

P.S. Torsdag 30. mars kl. 18 åpner utstillingen med årets vinnerbilder i Fotografiens Hus i Oslo. Utstillingen henger fram til 26. april.

Leave a Reply