Pernille og Emilia. 1 års fotografering sammen med storesøster.

Pernille og Emilia. To glade jenter i Fotostudio mitt. Fantastiske jenter og mange fine bilder av de to små prinsesser fra Oslo:)  Emilia feiret 1 år og vi tok en del bilder av henne alene og sammen med storesøster.

Mamma var flink med valg av bilder og jeg var helt enig med henne. (Dere velger bilder til redigering hjemme fra en mappe på Dropbox) Er veldig fornøyd av leverte resultatet. Både av digitale filer og bilder på papir. Kanskje jeg ser litt rart ut når leverer bestillinger til kunder:)) Slik at jeg er full av glede selv. Men jeg vil ikke miste den følelse og vil ikke se på jobben min som på kjedelige rutiner. Det er viktig for meg at dere liker hva JEG leverer som fotograf. Det er viktig at dere ser og forstår kvaliteten.

Det er noe magisk når du holder et printet bilde i hender… Dere får aldri den kvaliteten på papirbilder ved bestilling i andre sted. Og det er det beste når fotografen gjør sin jobb fra starten til levering av ferdig produkt. Dere står jo fritt ved print. Men jeg anbefaler på det sterkeste fremkalle de beste bildene hos meg.

Dere får hvert bilde både i farge og sort-hvitt versjon.

(2 digitale høyoppløselige filer på 1 bilde)

barnefotografering-oslo-familiebilder-babyfotografering-fotografering-pris
barnefoto
barnefotografering-barneportrett-svart-hvitt-portrett-professjonel_fotograf_babyfoto
barneportrett svart-hvitt

barnefotograf-babyfotografering-Oppegård-follofotograf-søskenbilder-søskenfotografering-Oslo

barnefotograf-Oppegård-babyfotografering-familiefotografering-studiofotografering-barneportrett
barnefotografering – Oslo

Veldig bra opplevelse og nydelig sluttresultat! Anbefales på det varmeste. Natalia hadde til og med nydelige klær og hårpynt man kunne låne til shooten, hvis man ønsket . Vi bestilte også 5 bilder på print som var helt nydelige . Vi kommer tilbake !!

Linda Christine

Leave a Reply