Nyfødtfotografering.

Hei!

Venter dеrе barn?

Eller har babyen har nettopp kommet og jeg kan si Gratulerer med det nye familiemedlemmet?
Det er noen som er litt skeptisk til om trenger de å bestille time for nyfødtfotografering eller ikke. De aller flest foreldre som har vært hos meg på nyfødtfotografering var overrasket over hvordan barna forandret seg fra dagen de ble fotografert til de fikk de ferdige bildene etter noen uker. Bruk muligheten til å ta bilder fra de første følelsesfulle dager med deres lille skatten. Om mange år skal disse bildene friske opp minner og varme deres hjerter..

Men hva betyr egentlig nyfødtfotografering? Kanskje blir det slitsomt for den lille? Kanskje det er for tidlig å komme i de første ukene etter fødsel?

Så…litt om Nyfødtfotografering.
Hvorfor er det best å komme på fotografering i de første ukene etter fødsel? Fordi babyen deres er myk og kroppen husker forsatt posisjonen i mamma sin mage. Barnet deres sover godt og lenge, som gjør det mulig å fotografere barnet uten å utsette det for unødig stress. Jeg liker bilder også av de små når de er våkne.

Men de fleste bilder og posisjoner passer mest til en sovende baby.

Nyfødtfotografering tar rund 3 timer med alle nødvendige pauser til amming, bleieskift osv. Det er lurt å ta en liten matpakke til mamma, som kan bli fort sulten selv etter ammingen.
To uker etter fødsel kan babyen få kolikk og hormonutslett. Det første plager særdeles den nyfødte og i tillegg skaper søvnvansker for foreldre 😉

(hehe..noen sover på en sofaen hos meg, mens jeg tar bilder:)).

dbf435efd169e2508da3932e7d9bce33

Hormonutslett stopper noen av foreldre med bestilling av fotografering ..men eventuell utslett tar jeg bort i Photoshop.:)
Litt om retouch:)) Ja, jeg retusjerer bort flekker og utslett osv. Og tar ikke noe i tillegg for prisen for dette. Det er en stor jobb å redigere bilder av deres små på den måten som jeg gjør. Jeg vet at det er mulig retusjere bilder fort og enkelt, men for meg det er et håndverk. Og jeg vet at mine bilder blir fine ikke bare på instagram, men blir helt fantastiske også på papir uansett hvor stor de blir.
Se for eksempel på disse bildene, som ble forstørret i 100% på skjermen.

retusjering-nyfødtbilder-babyfotografering
retouch newborn skin
nyfødtfotografering-oslo-babyfotografering-redigering-retouch-newborn
nyfødtfotografering-redigering-av-bilder

Som jeg har skrevet før, jeg er veldig glad i kunst. Og ved nyfødfotografering setter jeg mye av oppmerksomhet ikke bare på deres lille skatt. Men også på komposisjon, farge, og tekstur kombinasjon. Mine bilder er estetiske og harmoniske. Jeg bruker masse tid (og penger:)) på å finne det beste foto rekvisitt til vår fotografering. Og dere kan låne gratis det som dere likte best av hundrevis av de små søte tingene jeg har i Fotostudio mitt.

Hjertelig velkommen til en fotoopplevelse for hele familien uten stress og timepris!

Leave a Reply