En koselig hjemmefotografering av Ewelina og Jacob

 

Noen liker bilder i studiokvalitet, noen føler at hjemmefotografering passer best for familien, spesielt når foreldre har ett års tvillinger i huset og 2 hunder i tillegg 🙂 Da kommer fotografen på besøk! (se priser på familiefotopakker her)

Både Jacob og Ewelina var litt skeptiske i de første 10 minuttene over en fremmed dame med rare ting i hendene sine, som kom inn i huset….hehe…Og jeg fikk masse kos av dem i de neste 2 timene. Mest av Jacob, som prøvde å klatre på meg for å gi en klem til, når jeg sto i døra full kledd og klar til å dra tilbake. Det er alltid så rørende å se at barna føler at jeg så glad i dem og slapper av i mitt nærvær.

Så morsomme de er. Og så søte. I dette huset blomstrer søskenkjærlighet og gleder bare foreldre, som får ikke sjanser til å kjede seg:))

Jeg har tatt en del bilder med studioblitzen også, men valgte å forsette med naturlig lys for å beholde den gode, myke atmosfære, som kom på den første delen av bilder.  Det var ikke lett å sette de to sammen. Da hjalp oss det beste som fungerer på de små- mat! To epler holde oppmerksomheten og smakte sikkert veldig godt…

babytvillinger-hjemmefotografering-Oslo-Oppegård-barnefotograf-babyfotografering-Oppegård

Det beste for meg etter fotograferingen er å føle at jeg er fornøyd med bildene selv. Jeg liker ikke å stresse, derfor tar jeg ikke timepris på fotografering hos meg. Jeg tar bilder uten stress og timepris! Og det aller beste etter at jeg leverer bildene, er å høre at familien også er fornøyd med resultatet. Alle mine kunder får alltid litt ekstra fra meg. Hvis jeg ser at ferdig retusjerte bildet blir også fine fra en annen vinkel eller forstørret, da får dere disse versjonene gratis i tillegg til fotopakken.

hjemmefotografering-babyfoto-babybilder-barnefotografering

familiefotografering-hjemme-hjemmefotografering-barn-og-foreldre-fotograf-Oppegård-barnebilder-familiebilder-pris
familiefotografering-hjemme
babyfotografering-1års-fotografering-babyfoto-babybilder-oppegård
babyfotografering
baby-tvillinger-babyfotografering-oslo-barnefotograf-oslo-hjemmefotografering
søte-babytvillinger-babyfotografering
babyfotografering-hjemme-babytvillinger-familiefotografering-oslo
babyfotografering-1årsbilder

 

 

babyfotografering-barnefotografering-familiefotografering-Follo-tvillinger

Hjertelig velkommen på fotografering hos PIPPIFOTO.NO!

Besøk og LIK gjerne min Facebook side!

 

 

Leave a Reply