Hipp-Hipp-Hurra! Familiefotografering utendørs. “Smil på 17 mai!”

Hei!

På Nasjonaldagen vil jeg ha egen stand sammen med Oppegård Avis på bryggen ved Kolbotnvannet fra kl.11 til kl.13.30.

17. mai samler sammen i både barn, foreldre og besteforeldre. Jeg synes at det kunne bli helt fantastisk å bruke denne muligheten til å foreslå gratis familiefotograferinger ved Kolbotnvannet etter at toget er ferdig og barna er hentet.

Jeg gleder meg litt ekstra i år, og er helt sikker på at utendørsfotografering med studiokvalitet på bilder blir et fint minne av 17 mai 2017. Jeg tar et par bilder av små og store grupper av familie/venner eller enkelt portrett.

Oppegård Avis vil dele link til digitale bilder som ble tatt 17 mai på sine nettsider. Finner du et bilde som du liker, kan du bestille dette hos meg som digital fil (prisen er 380 kr for 1 høyoppløselig digitalt bilde) eller på papir.

Slik bestiller du – finn ditt bilde i mappen (bruk linken til Dropbox fra Oppegård Avis) – skriv nr til bildet (se øverst i venstre side) – send navnet ditt og bildenummer til foto.wlasna@gmail.com. Du får faktura og bilde til @.

http://www.oavis.no/artikler/nyheter-smil-pa-17-mai-natalia-foreviger-minnene/383080?p=0687c62d

Pipkina
17 mai Oppegård Kolbotn

  Reklameskilt og en stor studioblitz ute hjelper deg å finne fotograferingsplass ved bryggen.

Vi ses!

ferdig alt sammen 85x200+20

Leave a Reply