Var du med på familiefotografering på 17 mai?

(takk for bildet av meg til Thomas Telstø Hysvær. Ler:)

 Var du med på familiefotograferingen på 17 mai?  Du finner linken til bildene via Oppegård avis sin hjemmmeside . Finner du et bilde som du liker, kan du bestille dette hos meg som digital fil (prisen er 380 kr for 1 høyoppløselig digitalt bilde) eller på papir.

Slik bestiller du – finn ditt bilde i mappen (bruk linken til Dropbox fra Oppegård Avis) – skriv nr til bildet – send navnet ditt og bildenummer til foto.wlasna@gmail.com.

Du får faktura og bilder til @.

     Det var for første gang Oppegård Avis og jeg arrangerte gratis utendørs familiefotografering. (Du kan lese mer om dette her)  Stor softboks, masse godteri og godt humør stanset familiene på brygga til Kolbotnvannet. Slik at det var det eneste stedet hvor folk kommer ikke på bakgrunn, måtte jeg plassere meg litt borte fra hele samlingen. Jeg var glad å ta bilder av de fine familier som kom til fotografering. Takk for det! Håper å se flere av våre innbyggere til neste år!

    Det kan bli en god tradisjon for Oppegård kommune!

 

Har du lyst på familiefotografering utendørs eller i Fotostudio?

Ta kontakt for timebestilling!

Hjertelig velkommen!

Leave a Reply