Nyfødt Ludvik på familiefotografering hos Pippifoto.no

     Hver gang jeg tar bilder, tenker jeg på hvor heldig jeg er med jobben min . Forevige gode minner for helt ukjente mennesker, fryse noen av de herlige øyeblikket i deres liv, levere den beste kvaliteten på bildene mine og høre så hjertevarmende tilbakemeldinger fra kundene mine. Alt dette gir meg så mye glede.

Takk at dere velger meg som deres fotograf!

     Det er alltid rørende å se på de nybakte foreldrene, som er fulle av ømhet og kjærlighet.

Det unge vakre paret kom til nyfødtfotografering med sitt første barn. En skikkelig vakker gutt som er 8 dager gammel. Blid og fornøyd i hele fotograferingen. Vi valgte “Familiefotografering med fokus på nyfødt” og jeg har tatt bilder i både av Ludvik alene og sammen med foreldre.

Velkommen til verden, Ludvik og gratulerer foreldre med den lille skatten deres!

babyfoto-nyfødtfotografering-gutt-nyfødtbilder

nyfødtgutt-nyfødtgave-gavekort-fotografering-nyfødtfotograf-akershus

Ser at flere og flere fotografer velger for seg rask redigering av bilder med skikkelig bluring av hud på de små, men for meg det er viktig å beholde hud tekstur og fjerne bare noe flekker og  hormonutslett, slik at det tar mye oppmerksomhet på bilder. En del av tørr hud som er helt typisk til nyfødte blir på plass etter retusjering, slik at disse små ting gir oss nyfødt stemning.

navn-til-nyfødt-gutt-nyfødtbaby-nyfødtfotografering-gravidfoto-termindato-babyfoto-follo-fotograf-venter-et-barn-familiefotografering-Oslo

Hvert bilde i Fotopakke leveres i både farge og sort-hvitt versjon.

nyfødtbilder-nyfødtfotografering-babyfotog

nyfødtfotografering-familiefotografering-med-nyfødt-nyfødtfotograf-follo-gravid-termindato
nyfødtgutt på familiefotografering med foreldre
familiefotografering-med-nyfødt-nyfødtgutt-nyfødtbilder-babyfotograf-fotograf-oppegård
i mammas hender
sort-hvitt-familiebilder-nyfødtfotografering-nyfødtfotograf-babyfoto
familiefotografering

babyfoto-nyfødtfotografering-oslo

Dette bildet synes jeg er veldig morsomt!

“Hysj!” :))

familiebilde-morsomt-familiefotografering-follo-fotograf-nyfødtfotografering

Se gjerne flere bilder på min side og sjekk mine priser på nyfødtfotografering.

Hjertelig velkommen!

 

Leave a Reply