Babyfotografering. Nydelig Wilma Isabella (7 mnd)

For en nydelig liten jente som var på besøk hos meg i forrige uke. Wilma Isabella. Den lille smilende vakringen  sjarmerer fra første øyeblikk!

Det er så koselig at barna åpner seg og føler seg trygg på fotografering hos meg. Det setter jeg stor pris på. Det er viktig for en fotograf å forstå barn. Jeg føler alltid hvis barn ikke er klare til å komme i kontakt og trenger litt tid for å se litt rundt og slappe av. Da holder jeg  litt avstand og presser dem ikke til komme i kontakt. Men de fleste barna koser seg i Fotostudioet med en gang de kommer inn. Og dette gleder meg. Jeg prøver å ha en koselig atmosfære i Fotostudioet mitt for de små kundene mine. Og når jeg ser på de søte smilende fjesene deres, da tror jeg at jeg klarte dette.

Wilma isabella kan nesten svømme i foreldres kjærlighet!

Så rørende å se hvor høyt de elsker henne!

babyfotografering-6mnd-babybilder-babyfotosession-barnefotografering-nyfoedtbilder-fotografering-pris
babyfoto

Fotostudio er fullt av mange fine ting, som jeg samler fra de flinkeste fotoprops-håndverkere fra hele verden.  Tror jeg blir litt gal med innkjøp av rekvisitt, men det er  virkelig vanskelig å stanse seg… hehe. Alltid kommer det nye ideer, nye fargekombinasjoner. Og den følelsen av at du mangler noe for å ha alt perfekt.

Det er mange som lager liknende rekvisitter til nyfødt og babyfotograferinger, men få som leverer det beste kvaliteten og passer til stilen min.

babyfotografering-oslo-fotogaf-follo-familiefotografering
babyfotografering hos pippifoto.no
babyfoto-babyfotografering-babybilder-pris-babyjente-studiofotografering-permisjon-tid
7 mnd babyfotografering
babyfotografering-babyfoto-babybilder-barseltid-barselgruppe-oslo-babyfotosession-fotograf-Oppegård
babyfotografering-oslo

babyfotografering-Oslo-nyfoedtfotograf-Oppegård-babybilder-babyfotograf-6mnd-fotografering

…..og som vanlig det er en stor glede få å høre at foreldre er fornøyde med resultatet av fotografering!

“Veldig koselig og meget vennlig og profesjonell fotografering . Vi er heldige 🙂 takk for fine minner”             

Jan 

“FOR en herlig fotograf og helt fantastiske bilder hun tar! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd og er så glad for at en veninne anbefalte meg å gå til henne! ikke bare er hun utrolig tålmodig og dyktig, men veldig herlig personlighet. Jeg er kjempe fornøyd og vil gå til henne flere ganger!

Jesmina 

 

2 thoughts on “Babyfotografering. Nydelig Wilma Isabella (7 mnd)

  1. Å for et vakkert skrevet innlegg , du skriver mer enn et ord , du rører våre hjerte . Du tar fine bilder og skriver så bra 🙂 tusen takk

Leave a Reply