nyfødfotografering av babyen din

Er du gravid og tenker på nyfødtfotografering?

Ikke mist muligheten til å ta nyfødtbilder av babyen din…tiden flyr og disse første dagene etter babyen har kommet i verden er aldri tilbake.

Se på den nydelige lille gutten…Det gikk et par uker fra dagen han ble fotografert av meg og jeg er helt sikkert på at han har endret seg mye i de ukene.

Husk at det blir lettere for oss alle på fotografering i de første 10-14 dagene etter fødsel.  Har du noen spørsmål om nyfødtfotografering – ta gjerne kontakt med meg med en melding eller tlf .

Alle bildene som dere har valgt til redigering, leveres både i farge og i sort-hvitt. Dere får en mappe med høyoppløselige filer og en mappe med samme bildene som er mindre i str og kun til bruk på nett.  Jeg tar ikke ekstra betaling for dette.

9042-web
nyfødtfotograf Oslo
9042-s-hv-web
nyfødt gutt

Det er alltid debatter om retusjering av barnebilder. Noen er sterkt imot retouch, men noen vil ikke ha fargerike flekker og utslett på bilder som pynter veggene i deres stue. Ikke jeg heller…”Vanlige” bilder kan dere ta hjemme. Jeg vil levere  mine kunder et produkt som ser estetisk ut.  Min retusjering er veldig delikat og jeg endrer ikke personligheten til deres baby. Jeg tar lang tid til redigering, grunnet at det er viktig for meg å beholde den naturlige hud tekstur hos barnet ditt. Du kommer til å forstå  kvaliteten på mitt produkt når de bestiller og får bildene på papir:))

“Det er jo bra nok” ikke om meg. Jeg synes at hvis dere kom på fotografering til en fotograf, må dere forvente at dere får kvalitetsprodukt som resultat.

Jeg er virkelig glad at de som kommer til meg, liker bildene mine. Min måte å se på og redigere. Mine farger på bilder.

Min stil.

Takk for det og hjertelig velkommen på fotografering!

9012-50x50-web

babyfoto-nyfoedtfotografering-oslo-nyfødtfoto-nyfødtgutt-babygutt-babyklær-fotograf-oslo

 

Ta  gjerne en titt og LIK min facebook side!

Leave a Reply