Barnefotografering. Søskenbilder.


Jeg er enebarn i min familie. Og ønsket meg alltid en storebror:)) Og var helt sikker på at foreldrene mine lurte meg når jeg hørte fra dem at det er ikke mulig…hehe. Kan ikke klage på barndommen min, men det kunne bli så fint med en bror eller søster…Hvordan det er å vokse med søskenflokk har jeg ikke opplevd. Men vår datter fikk verdens beste storebror. Og jeg er så glad for at de har ikke bare oss, foreldre, men hverandre også ..

Vi er alle kjempe glade i barna våre! Og det er en stor glede å ha bilder av dem sammen, ikke sant? Og for meg det er så rørende å se på foreldre som smelter og stråler med kjærligheten når de ser barna samlet for søskenbilder.

Søskenfotografering er deres investering til flotte verdifulle familieminner. Disse utvalgte bildene ble bestilt på papir og skal pynte veggene i huset og varme hjertene til hele familien. ❤ ❤ ❤

Ta kontakt med meg for timebestilling HER.

konfirmantfotografering-barnefotografering-oslo

barnebilder-ungdomsportretter-søskenfotografering-follo

barneportrett-barnefotografering-oslo-familiefotografering-studiofotografering-oslo

barneportrett-barnebilder-søskenfotografering-barnefotografering-oslo

konfirmasjon--portrett-familiefotografering-follo

❤ ❤ ❤

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s