Nyfødtfotografering. Vakker Nicole.

Venter dere et barn? Og planlegger dere å bestille time hos meg? Da er det fint å vite at det er best å komme til Fotostudioet så fort som mulig etter at babyen har kommet til verden . Da blir det mye lettere for oss alle på nyfødtfotograferingen. Babyen deres sover dypt og lenge, kroppen er myk og det er lett å få  til forskjellige poseringer uten at den nyfødte våkner.

Den lille vakringen kom til Fotostudioet mitt når hun var bare 5 dager gammel.  Jeg føler meg nå nesten som en gammel skilpadde i mine 40 år..hehe…hvis vi sammenligner 6 dager og 40 år…:)) Bare tenk på  at vi alle var nyfødte en dag!

<3 Nicole <3 har sovet dypt under nesten hele fotograferingen og vi rakk å prøve ut mange søte antrekk, som jeg samler stadig.  Det fins masse fint til deres små i Fotostudioet til gratis bruk innenfor fotoseansen.

Og tusen hjertelig takk til foreldre for at jeg fikk litt tid for å kose meg med den lille fine jenta. Tiden går utrolig raskt, spesielt når vi ser på barna våre…<3 Det var så koselig å holde henne i armene mine. Hjertet mitt smelter av de små. Den lukten, de små fingrer og tær, morsomme grimaser …

“Et vakkert smil og et smittende humør,
du imponerer meg med alt du gjør,
du er liten, men allikevel så stor,
det er uendelige kvaliteter som i deg bor.”

Tenk at i gamle dager bare de rikeste kunne tenke seg å bestille seg et maleribilde for å skape minner til seg selv og til neste generasjoner. Og måtte posere til  kunstneren i noen måneder. Er vi ikke heldige med å bli født i vår tid? :))

nyfødtfotografering-nyfødtfotograf-oslo
nyfødtfotografering-oslo
nyfødtjente-nyfødtfotografering-akershus-nyfødtbaby-newbornphoto
svart-hvitt-bilder-av-nyfødt

nyfødtfotograf

nyfødtfotografering-tips-nyfødtfotograf-oslo-oppegård
nyfødtfotografering
nyføtbaby-babyfotografering-nyfødtbilder-nyfødtfotografering
nyfødtfotografering-nyfødtfotograf-oslo

nyfødtfotografering-nyfødtfotograf-babyfotografering

familiefotografering-studiofotografering-familiebilder-med-nyfødt

Hjertelig velkommen til mitt Fotostudio i Oslo!

Priser på nyfødtfotografering og mer info finner dere HER!

Besøk gjerne og LIK min Facebook side!

“Thank you Natalia for the awesome job! you are exremely talented and stunning photographer and you are magic with tiny little babies:) i was completely relaxed and enjoying the process while photoshooting my 5-days old daughter . Thanks to you now we have tones of gorgeous photoes for the whole life ❤️.

Zoya

 

 

 

Leave a Reply