Det er gøy å konkurrere!

Året 2018 begynte for meg like bra som ifjor. En av top-10 finalister i FEP European Professional Photographer of the Year Awards 2018 i Fashion. Spennende å vente på at blir det noe eller ikke videre for meg. Premieutdeling foregår i Bray, Ireland den 25 mars…Bildene ble tatt i fjor til Svetlana Jouini (Studio S.Style) som vant med disse bildene Årets Frisør 2017 :))

Og det er fint å se mine bilder i WINNERS GALLERY 2017 i PROFESSIONAL PHOTOGRAPHERS RESULTS | NEWBORNS 2017 hvor fotografer fra hele verden er med:))
1 bildet med HONORABLE MENTION og 1 med “Nominee”.
https://newborns.childphotocompetition.com/newborns-2017-p…/
<3 <3 <3 💕💃💕 Hurrrraaaa!
Takker foreldrene til de små modellene mine at jeg fikk lov å sende bildene til konkurransen. <3 

 

Leave a Reply