Landskonkurranse 2018. Stolt. Rørt. Takknemlig.

Hva kan jeg si….Jeg var rolig når fikk for et par uker siden 5 plass i Europe med fashion bilder. Var rolig når fikk for en uke siden sertifikatet fra Federation of European Professional Photographers om at høy kvalitet på mine innsendte bilder er bekreftet og jeg er ble “titulert” til “European Photographer”.

Jeg ventet med spenning på resultatet fra den viktigste fotokonkurransen for meg som en fotograf, som bor og jobber i Norge.  Landskonkurranse 2018. 

FEP_EP_certificate_template

Historien

Landskonkurransen slik vi kjenner den i dag fant sin form på midten av 80-tallet, men selve konkurransen har røtter helt tilbake til 1927. Da ble Norske Fotografers Landsforening (som senere ble til Norges Fotografforbund) sin første årlige Priskonkurrance arrangert, med en kategori og seks deltakere.

Siden har konkurransen gått gjennom flere endringer, både i navn og form, og vokst betraktelig. I dag er Landskonkurransen en av landets største i sitt slag, og trakk i 2016 158 deltakere.

 

http://www.landskonkurransen.no/om-konkurransen/

Hele formiddagen tenkte jeg om konkurransen og at jeg igjen har sendt bilder i siste øyeblikk og kanskje måtte sette mer tid og arbeid inn i bidraget mitt…Så var vi på besøk hos venner og jeg glemte helt om premieutdelingen.

På veien hjem fikk jeg beskjed at jeg kom helt til 2 plass med 2 bronse medalje og 2 sølv. I Landskonkurranse konkurrerte i år 183 fotografer med 728 bilder.

pipkina-landskonkurranse-premiert-fotograf-oslo-fotostudio
Landskonkurranse-2018-Oslo-Fotografiens-hus

Vet ikke hvor mange ganger jeg leste meldingen og ikke kunne tro på at det er sant. Og det er første gang jeg gråt av lykke. 2 plass føles så høyt! Jeg gråt hele veien hjem i bilen og kunne ikke stanse meg. Det er synd at jeg ikke kunne være tilstede på premieutdeling og ikke opplevde noen varme klemmer og gratulasjoner av mine talentfulle kollegaer. Men fikk masse oppmerksomhet på sos.media. Takk for det. <3

Jeg er utrolig takknemlig til familien min som tror på meg og støtter alltid. Til kundene mine, at dere liker bildene jeg tar og gir meg den glede av jobben som er så viktig for en kunstnerisk sjel:))

Jeg gratulerer så mye Arne Beck som ble kåret Årets Fotograf og alle fotografer som var med i konkurransen. Det er så fantastisk gøy at vi har en så stor fotokonkurranse, hvor hele landet kan bli med!

Takk for meg!

Stolt. Rørt. Takknemlig.

Her er bidraget mitt til Landskonkurranse 2018.

Little rose bud-landskonkurranse-2018-fotograf-Oslo-akershus

girl in black

Man with a cigar

Sleeping Autumn

 

 

 

 

Leave a Reply