Babyfotografering i Oslo.

Hei! Lurer du på hvordan små barn opplever en babyfotografering? Vi har det gøy!

Det viktigste er at dere, som foreldre, tenker på hvilket klokkeslett som passer best for å besøke fotostudioet. De fleste babyer og små barn er i sitt beste humør i formiddagen. Vi tar alle nødvendige pauser, men erfaringen viser at det er best å bruke de første 30-40 min i studio maksimalt:)) Ingen vet når humøret snur:)) Tar dere litt mat og drikke med dere –  har deres baby mindre sjanser til å grine:))

Det føles av og til som en teater forestilling, hvor de voksne som artister viser sitt beste for babyen i jury-setet :)) Her også fint å huske at hvis hele familien løper rund, danser og synger og roper på barnet samtidig, – blir det bare slitsomt for baby….

babyfotografering-babybilder-babyfotografering-oslo-babyfotograf
babyfotografering Oslo

Glem det at du er en sjenert person som aldri synger eller danser med ukjente folk. Det viktigste at barnet ditt synes at du er den flinkeste i verden! Eller morsomste…hehe..Begge deler passer godt på babyfotografering. Jeg skal ikke fortelle til noen om hvordan du synger eller at du er flink med prompelyder og dere forteller ikke at jeg “krabber” rundt og grynter som en gris :)) Alt passer til å få et babysmil!

Den lille jenta er full av glede! Smiler selv når jeg ser på bildene som ble tatt i Fotostudio mitt. Fotostudio “Pippifoto.no” finner dere i Oslo St.Halvards gate, 23 med en gratis parkeringplass bak bygningen. Ellers det er lett å komme fra sentrum med buss eller trikk. Bruk gjerne  “Kontakt” for timebestilling av fotografering. Fotostudio er fullt av fotorekvisitt og masse fine klær for nyfødt og baby opp til 3-4 år.

babyfotograf-babysmil-barnefotografering-studiofotografering-Oslo
babyfotografering-barnefotografering-oslo

Alle bildene som dere velger etter fotograferingen i web-galleriet leveres i både farge og sort-hvitt versjon. Høyoppløselig og i web-størrelse. Dere kan bestille bare digitale bilder (enkelt eller i en rimelig Fotopakke pris), eller bare bilder på papir, eller bilder ferdig montert til en ramme. Ellers kombinere valget deres med digitale bilder og fotoprodukter.

Dere skulle aldri forstå så fine bildene deres er før dere for se disse på papir!

Jeg anbefaler sterkt å bestille fremkalling av bilder i samme sted hvor disse ble tatt. Det er ingen press på mine kunder med dette, men det største deler av jobben jeg har gjort blir borte med dårlig print… Satt du pris på kvaliteten med valg av sted hvor dere skal fotograferes, hold den høyt til ferdig produkt også!

Hjertelig velkommen på fotografering hos meg!

Hilsen, Natalia

Leave a Reply