Gratulerer med baby!

Hils på den lille sjarmøren, som er 6 uker gammel. 🙂 Det var litt sent til nyfødtfotografering, men vi klarte å ta den ønskede del “nyfødtbilder” når hun sovnet…i 5 min:))

For en blid jente var på fotografering hos meg! Jeg har aldri fått så mange smil av en så liten baby! Smiler selv når jeg ser på bildene nå.

Hos meg velger dere bilder til redigering hjemmefra. Jeg synes at det er fint når foreldre har en god tid til å velge bilder og får mulighet til å diskutere sitt valg privat. Jeg setter en stor pris på resultat og kvalitet, men ikke på antall bilder dere kjøper. Og det viktigste for meg at dere, mine kunder er fornøyd med de bildene dere har fått fra meg.

Jeg anbefaler først å se på bildene i web-galleri og sette som favoritter alle bildene dere liker. Så ta en runde til om et par dager og se på bildene igjen. Disse som dere forsett liker – er de rette!

babyfotografering-oslo-nyfødtfotografering-barnefotograf
babyfotografering-oslo
babyfoto-babyfotograf-akershus
babyfotografering-Oslo
newbornphotographer-oslo
nyfødtfotografering-oslo

bjørnen-sover-nyfødtfotografering-akershus

Hjertelig velkommen på nyfødtfotografering til PIPPIFOTO.NO!

instagram  @pippifoto.no

facebook – https://www.facebook.com/pippifoto.no/

 

Leave a Reply