Er du gravid? Og dere tenker om å ta Nyfødtbilder hos en fotograf? Bestill timen nå!

Det er veldig mange som skriver til meg og spør om jeg kan finne tid for dem, når babyen er allerede født og er 1, 2 eller 3 uker gammel…Det er ikke lett å finne tid til en “plutselig” nyfødtfotografering. Fotografering av en nyfødtbaby tar rund 3 timer med alle nødvendige pauser.

Føler du at du har lyst å skape minner om barnet ditt i de første ukene etter fødsel? Snakk sammen med partneren din og send melding eller ring meg og bestill babyfotografering med termindato før babyen har kommet til verden. Gi beskjed når lykken skjedde og vi velger en konkret dag som skal passe dere. Hjemme hos dere eller i Fotostudioet mitt – dette bestemmer dere selv.

Det er best å komme i de første 10 dager etter fødselen. 2 uker høres også ikke verst, men jo mer vi venter  – jo mer vanskelig blir det på fotograferingen for oss alle.  Etter 2 uker kan komme magesmerter og kolikk og ikke alle barna sover like dypt som i de første ukene.

Jeg tar bilder fra en enkel stil til bilder med kunstnerisk uttrykk på en fotografering.

nyfødtfotografering_oslo_babyfoto_pris
babyfoto-nyfødtbilder-Oslo

Hvert bilde leveres ferdig redigert og både i farge og svart-hvitt versjon.

Retusjerer jeg mine bilder? Ja. Og bruker masse tid på det, slik at dere skal ikke få et blurete, dårlig redigert bildet. Jeg tar bilder ikke bare for dere, men for min egen glede også. Og det er svært viktig for meg å bli fornøyd med resultatet selv:)) Jeg endrer ikke personligheten til barnet deres. Men flekker, utslett tas bort.

 

nyfødtfotograf_nyfødtfoto_ta_bilder_av_nyfødt_oslo- hjemmefotografering
nyfødtfotografering_oslo_babyfoto_familiefotografering_studiofotografering

 

 

 

nyfødtfotografering_oslo_babyfoto_babybilder_babyfotograf_nyfødtfotograf_nyfødtfoto
nyfødtfoto-babyfotografering-pris-Nyfødtfotografering-tips-fotograf-Oslo-babyfoto-familiefotografering

Hjertelig velkommen til Fotostudioet mitt!

P.S.

Amming. 2 uke etter fødsel

Et kvikt og sugevillig barn, er et tegn på at ammingen har kommet godt i gang. Babyen din legger nå på seg mellom 120 og 250 gram i uken. Du ser at barnet får nok mat dersom det tisser mye.

Mange opplever at barnet stopper å suge uten at det er mett. En grei måte å stimulere sugerefleksen til barnet, er å massere det inne i hendene mens du ammer. Da stimuleres griperefleksen som igjen stimulerer sugerefleksen. Det er mye å lure på hvorvidt gjelder amming av den nyfødte. Såre brystknopper, melkespreng, tette melkeganger og brystbetennelse er blant de vanligste årsakene til ammeproblemer, men også andre ting kan gi startproblemer med ammingen.

https://www.klikk.no/foreldre/baby/babyens-utvikling/baby-2-uker-3504907

 

Leave a Reply