Landskonkurransen 2019

Det gikk en stund fra premieutdelingen i Landskonkurranse 2019, men det skjer så mye med meg og rund meg, så fant ikke tid før til nå til å dele konkurranseresultater på min side.

Det var spennende å se på hvor høyt jeg klarer å komme i år. Konkurranser er ikke det mest viktigste i mitt fotolivet, men det er så spennende å være med og se hva synes en internasjonal jury om mine fotografier. Jeg har ikke sendt noe som ble tatt spesielt til konkurransen, men bilder som viser hva slags bilder jeg liker mest å ta.

Ifjor kom jeg nesten helt på toppen med 4 medaljer og 2 plass …Det var helt utrolig og veldig synd at akkurat dette året har jeg ikke kommet til premieutdeling.

I år landet jeg på 6 plass med 4 Hederlig omtaler og 2 medaljer, og kan ikke klage på det:)) Det er en stor ære at jeg er i topp-10 . Det var 202 fotografer fra hele landet som delta i konkurranse i år med mange fantastiske og sterke bilder.

Dere kan se på resultatliste her – https://www.landskonkurransen.no/iblue_gallery/resultatliste-2019/

Konkurranser er veldig stimulerende til et kreativ videre arbeid med ønske å bli bedre og mer proff. Men jeg føler uansett at jeg kan prøve å gjøre noe annet, blir det til slutt den stilen som jeg føler at er min. Vet ikke om er det bra eller dårlig, men sånn er det…

Og jeg er veldig takknemlig til mine kunder, som liker den…

En stor klem til dere alle!

hederlig-omtale-tykva-web
barnefotografering_1årsfoto_ettårsfotografering_fotograf_oslo
2019 sølv s foto web
art_fotograf_kunstnerisk_fotoarbeid
bronse-foto-web
Fotograf-portrettfotograf-oslo
Black-cherry-hederlig-omtale-web
hairphotographer-beautyfotograf-portrettfotograf-reklamebilder-oslo

 

Leave a Reply