Ettårsfotografering. Ekte glede.

1årsfotografering

Hva er det viktigste på en barnfotografering? Det er deres barn, som føler seg trygg og klarer å slappe av og vise seg naturlig mot kameraet. Jeg liker barn og tror at de føler det:)) Jeg glemmer at jeg er en voksen når jeg tar bilder av de små.  De er så ærlige med sine følelser. De skal aldri smile hvis de er triste så det er viktig for en fotograf å skape et ekte smil på bilder.

Jeg er takknemlig for hvert smil jeg får mulighet å fotografere for deres gode minner fra denne barnealderen.

Den glade ettåringen smilte og lo nesten hele fotograferingen. Håper på at dere smiler nå også:))

Priser på ettårsfotografering hos Pippifoto.no finner dere her –

Priser baby og barnefotografering

barnefoto-ettårsfotografering-1årsbilder-1årsfoto-1år
ettårsfotografering-oslo-ettåring
ettårsfotografering-oslo-oppegård-ettårsfoto-ettår-bursdag-ettåring
ettårsfotografering-Oppegård
ettårsfotografering-barnefotografering-oslo
ettårsfoto-ettårsfotografering
ettårsfotografering-1år-1årsfoto- barnefotografering (1)
ettårsfotografering-ettåring-babyfotografering-oslo

 

Leave a Reply