Familiefotografering utendørs

Det er så mange fotograferinger som ikke ble vist på hjemmesiden min…prøver å bli flinkere med dette i år og fornye bloggen oftere.

Nyfødtfotografering, ettårsfotografering, babyfotografering, konfirmantfotografering….hver gang det er en fotografering bare av barn, føler jeg meg litt trist.  Bildene dere ønsker å få, er mest av deres lykke, – av deres barn. Og dere kommer til en fotograf for å skape slike minner…men. Tiden flyr og det er lettere å forstå for foreldre som har eldre barn.  Jeg synes at det er best å bestille en familiefotografering, uansett i hvilken alder barna er. I et Fotostudio eller utendørs, viser disse verdifulle fotografier deres kjærlighet. Varme som dere gir og deler med hverandre. Varme som dere skal føle fra bilder om mange mange år….

Etter fotograferingen får dere linken til web gallery, hvor dere velger bilder til redigering hjemmefra med muligheten å se på disse så mange ganger som dere vil. Jeg synes det er viktig å velge de rette bildene fra deres fotoshoot. Hvert bildet som ble valgt, blir redigert og levert høyoppløselig både i farge og svart-hvitt versjon.

Hjertelig velkommen!

Priser på familiefotografering finner dere HER.

venner-familiefotografering-utendørsfotografering-utendørs-hund-gammel-venn

utendørsfotografering-familiefotografering-berneportrett-fotograf-oppegård
barnefoto-utendørs-familiefotografering-Oppegård
barnefotografering-utendørs
utendørsfotografering-barn-familiebilder

 

søskenfotografering-familiefotografering-utendørs
utendørsfotografering-follo
familiefotografering-Oppegård-familiebilder-kjærestebilder-foreldre
familiefotografering-oppegård

mor-og-barn-familiefotografering-søsken-søstre-søskenbilder

familiebilder-utendørs-oslo
fotograf Oppegård
familiebilder-oppegård
familiefotografering-Oppegård

Leave a Reply