Familiefotografering. Fotostudio i Oslo

De fleste foreldre bestiller kun barnfotografering eller søskenfotografering hvis det er flere barn i familien. Men tenk om å bli fotografert sammen med barna. Som jeg sier, foreldrene bestiller en barnfotografering for å få bilder av barna for seg selv.  Men barna vokser og vi blir heller ikke yngre…tiden flyr..og om 5 eller 10, eller 20 år forstår dere plutselig at det kunne bli så fint å se seg selv med barna på noen av bildene..

Mange som synes at det er nok å ta bilder på mobilen, men da tar dere tusenvis av bilder, som veldig sjelden blir sett etter noen år. Mange blir mistet…ingen blir fremkalt…Bildene dere tar hver dag  på tlf det er som “her og nå”…men disse ofte glemmes fort eller blir borte for alltid hvis noe skjer med tlf…og med følelsen at dere har masse fint for gode minner, kan det bli nesten ingenting til slutt..

Ta gjerne en titt på bildene jeg tar. Liker dere stilen min – bruk linken til å bestille en fotografering hos PIPPIFOTO.NO. Hjertelig velkommen!

familiefotografering-oslo-kjarestebilder-foreldre

det er fint å ha også bilder av bare foreldre fra familiefotograferingen.

barneportrett-barnfotografering-barnebilder-studiofotografering-Oslo

mor-og-barn-familiefotografering

familiefotografering-oslo

barnefoto-barnfotografering-barneportrett

mor-og-barn-familiefotografering foreldre-og-barn-familiefotografering-ski

søskenfotografering-søskenbilder-barnfotografering-pris-oslo
Søskenfoto. Familiefotografering-Oslo

Leave a Reply