Gravidfotografering + Nyfødtfotografering

Tenk at vi sjelden kaller et par som familie…Vi begynner å bruke dette ordet mest når paret får barn. Litt interessant. Kom nettopp på det, når begynte å skrive om dette fantastiske paret som kom til meg på gravidfotografering. Vi tok en del bilder av de to sammen og alene av gravide og jeg fikk beskjed at de gjerne kommer til meg også på nyfødtfotografering…

Er du gravid og dere har lyst å bestille en nyfødtfotografering  hos meg? Eller både gravid og nyfødtbilder?

Bruk gjerne linken for timebestilling.

gravidfotografering-oslo

 

gravidfotografering-gravidfoto-gravid

Det er alltid spennende å se på hvem var der i mammas sin mage :))  Den lille jente er så nydelig…vi var heldige og hun sov under hele fotograferingen, men på slutten tok vi en del bilder av våken baby også. Flink “modell”:))

Nyfødtfotografering Oslo
nyfødtfotografering-oppegård

nyfødtfotografering

nyfødtbilder-nyfødtfotografering-oppegård-kolbotn

nyfødtbaby-gratulerer-med-baby-gavekort

 

Her finner du tjenester som er aktuelle ved svangerskap og fødsel. Det omfatter blant annet foreldreansvar, økonomiske ytelser, mødrekvote og fedrekvote og barnets navn. https://www.norge.no/nb/livssituasjon/fa-barn

Leave a Reply