Nyfødtfotografering med familien.

Jeg er ikke så flink med å skrive pent om hver eneste fotografering :)) Men de som var hos meg vet at jeg gjør alt for at fotografering hos meg blir til en fin opplevelse for kunder uansett alder. Jeg glemmer at det er en jobb for meg når jeg åpner dører til nye mennesker. Jeg får glede selv av prosessen og dette er svært viktig for meg. Jeg kan ikke si at jeg liker mest å ta bilder av bare nyfødte babyer eller portrettbilder. Jeg er glad at Fotostudioet mitt ser mange forskjellige fotograferinger og arbeidet mitt får gode tilbakemeldinger av fornøyde kunder:))

Takk for alle som finner tid, lyst og mulighet til å skrive et par ord om Pippifoto.no.

En fin familie i studioet mitt.

nyfødtfotografering i Oslo
nyfødtfotografering-oslo-babyfotograf
nyfødtfotografering Oslo
nyfødtbaby-bilder-av-nyfødt-oslo
nyfødtfotografering

nyfødtfoto-nyfødtbilder-nyfødtfotografering

nybakte foreldre. nyfødtfotografering-oslo
nyfødtbaby-med-mamma-nyfødtfotografering
nyfødtbaby-med-pappa-nyfødtfotografering
nyfødtfotografering-med-foreldre

Det var fint at bestemor var også på fotograferingen og familien har fått et bilde hvor jenter i tre generasjoner er sammen.

familiefotografering-med-nyfødtbaby-nyfødtfotografering
nyfødtfotograf-Oslo

…med bestemor

familiebilder-med-nyfødtbaby
nyfødtfotografering-med-besteforeldre

We had such a wonderful photoshoot experience! Natalia took her time to make our newborn baby comfortable with the new surroundings before taking photos. We did newborn photography with focus on family picture. End product is amazing. Highly recommend!

Leave a Reply