Nyfødtfotografering.

Venter dere på en ny familiemedlem? Spennende, ikke sant? Livet blir aldri slik som var før. Ikke lett i det første året, men samtidig blir hverdagene fulle ikke kun av omsorgrutiner rund baby, men av masse kjærlighet også.  Å ta en nyfødtfotografering eller familiefotografering i den tiden er en verdifull opplevelse for livet som dokumenterer deres minner fra første dagene sammen med deres baby.

Jeg er veldig takknemlig for at jeg får lov å vise på min hjemmeside fotografiene jeg leverer til kunder.  Som fotograf synes jeg at det er viktig å vise til dem som vil komme på fotografering til meg ikke ett fint bilde, men en hel fotoserie, som foreldre valgte via web-galleri til bestillingen. Da blir det bedre forståelse på hva skal dere forvente fra vår fotoseansen.

Neste dag etter fotograferingen får dere linken til web-galleri og velger bilder til bestillingen rolig og hjemmefra. Hvert bestilte bildet får dere digitalt, høyoppløselig og både i farge og svart-hvitt versjonen.

Klikk HER for timebestillingen. Og HER finner du flere nyfødtbilder.

nyfødtfotografering-babyfotograf-Akershus-Oslo
nyfødtfotografering-Oslo-babyfotograf

fotograf-Kolbotn-familiefotografering-med-nyfødt

Leave a Reply