9 dager gammel gutt på nyfødtfotografering.

Den lille 9 dager gammel gutten er så søt og koselig. Det er lett å se på bilder også. :))

Minnene av den ny epoke i deres liv blir mest verdifulle for dere.  Og det er smart å investere litt til å fryse de i fotografiene.

Mange av oss synes at det er nok å bruke et kamera på mobil tlf for å huske alt som skjer rundt. Men hva gjør vi egentlig med tusenvis av bilder som ble tatt? De fleste av oss – ingenting. Klarer dere å sortere, velge de beste og slette de andre? Hver dag? En gang i uka? Måned? Hvem klarer å se på den enorme antall bilder fra hverdagens liv om et par år?

Tro på meg…ett fint bilde som ble innrammet og hengt på veggen – blir en god minne både for dere og deres barna til mange år. Og til neste generasjonen også:)

Fra dagen dere valgte bildene til redigering (bestilling) til levering av det ferdige resultatet er ca 2 uker.  Jeg hører stadig at det er overraskende til foreldre hvor mye vokst opp babyen siden nyfødtfotograferingen. Tenk om hvor verdifulle blir disse bildene for dere om et par år.

Bruk gjerne KONTAKT for timebestilling.

Har du noen spørsmål angående nyfødtfotograferingen? Send det gjerne til foto.wlasna@gmail.com eller ring meg på tlf.nr 92403523

nyfødtfotografering-Akershus-Ski-Oslo-fotograf
nyfødtfotografering-Akershus

nyfødtfotografering-Oslo-babyfotograf-fotograf-nyfødtfoto

nyfødtgutt-termindato-nybaktmamma-fotograf-Kolbotn-nyfødtfotograf

Hjertelig velkommen!

 

 

Leave a Reply