Ta bilde selv eller gå til fotograf?

“Ta bilde selv eller gå til fotograf?” Det var et spørsmål i en av mammagruppene på Facebook.

Jeg synes at begge deler er viktig.  Ta “reportasje” bilder hjemme for å skape minner av deres hverdagsliv. Vil du ha proffe bilder til å henge på veggen, ha i album og osv. – ta en tur til en fotograf.

Det fins mange flinke fotografer. Nesten alle fotografer har forskjellige løsninger og pakker som kan passe akkurat til deres familie. Du investerer til fotografier som kanskje blir til et minne om dere også til neste generasjoner. Jeg synes at det blir fint at de skal huske at vi var en stund i denne verden også…

Husk at “Fotograf” er ikke en beskyttet tittel.  

Bruk tid, se på bildene fotografen tar. Ikke bare ett eller to bilder.  Besøk nettsiden og ta en titt i gallerier. Du må føle at du liker stilen og måten fotografen retusjerer bildene. Les omtaler.

Vi alle har vår egen forståelse om hva kvaliteten egentlig betyr for oss. For å jobbe som en fotograf lærer jeg mye om fotografi, kamera, studioutstyr og osv. Om hvordan vise frem hver av dere på den beste måte. Om å få naturlige bilder av barna deres. Om farger, slik at de blir harmoniske sammen. Om delikat og proff retusjering som ikke endrer dere til ukjente personer. Om trygge poseringer til nyfødte. Lærer meg stadig og skaper erfaringen fra en fotografering til den andre. Alt dette til å ikke miste gleden av jobben min og for å bli fornøyd sammen med dere av det ferdige resultatet!

Hjertelig velkommen til et Fotostudio i Oslo!

Ta gjerne KONTAKT for bestillingen!

For et par uker siden fikk jeg glede til å fotografere den fantastiske familien.

nyfødtgutt på fotografering hos Pippifoto.no
nyfødtfotografering i Oslo

Den lillegutten er så heldig  med en så snill, glad og omsorgsfull storesøster :))

søskenfotografering-nyfødtbilder-nyfødtfoto-Oslo

familiefotografering-Oslo
fotograf-Oppegård-Kolbotn
nyfødtfotografering-Oslo
en nydelig liten nyfødtgutt i fotostudioet mitt
nyfødtfotografering
familiefotografering-med-nyfødt
barneportrett-barnfotografering-barn
barnfotografering-barnfotograf-Akershus-Oslo

 

Leave a Reply