Gratis 3 bilder til en valgfri Fotopakke. Gavekort.

Planlegger dere å bestille en fotografering hos Pippifoto.no i framtiden?

Alle vet at det er en vanskelig situasjon for små bedrifter som holder seg stengt nå på grunn av viruset. Så kommer en tilbudt fra meg som kan gi dere ekstra glede av resultatet og støtter mitt lite firmaet i koronatiden.

De fleste av mine kunder har til det eneste klage at det er alt for mange fine bilder og det er veldig vanskelig å velge:)) Derfor vil jeg foreslå dere et Gavekort på 3 gratis høyoppløselige digitale filer (verdi 1950 kr) i tillegg til en Fotopakke som er betalt ved bestilling før 10 april (fra 27 mars). Dere kan velge mellom Nyfødtfotografering, Baby og barnfotografering, Familiefotografering, Gravidfotografering og portrett.

Tilbudet gjelder også utendørsfotografering, som jeg kan foreslå til dere alle nå. Med utendørsbilder trenger jeg ikke å komme veldig nær til dere, men fotoutstyret gir mulighet til å ta fantastiske bilder med avstand og uten smitterisiko for hverandre.

Leave a Reply