Topp-10 i FEP European Professional Photographer of the Year Awards

Jeg deltar i den største og viktigste fotokonkurransen i Europa mange år på rad. I år fikk jeg gleden å komme igjen i Topp-10 med 8-ende plass. Denne gangen i  Portrett kategorien.

Resultatene ble publisert igår og hvis du har interesse til fotoverdenen – ta gjerne en titt på fotoarbeidet til alle finalistene.

https://www.europeanphotographers.eu/competition-gallery/professional-photographer-of-the-year-2020-results/

Her er de tre bildene som ga meg muligheten til å være blant noen av de beste fotoverdenen i Europa har å by på.

Det første bildet er av en ung vakker modell Jocelyne. Det var første gang jeg tok bilder av henne og hun var imponerende flink i å samarbeide med kamera. Med håret hjalp meg en av de beste frisørene i Norge – Lana Jouini og ansvarlig for make-up var den profesjonelle make up artisten Natalia Tristan.

Jeg liker selv dette bildet veldig godt. :))

 

doves
portrait-topp-10-europeanphotografers-fotograf-Oslo-kunst

Det andre bildet er av sjarmerende Erling. Når jeg publiserte bildene av ham på min “voksne” Facebook side var det mye oppmerksomhet til resultatene fra vårt samarbeid:))

Det var sendt flere bilder av ham til konkurransen, men juryen valgte et portrett som ble tatt med naturlig lys.

 

portrait

Og det siste bildet er av vår prima ballerina Maiko som vi har glede av å se dansende på scenen til  Den Norske Opera og Ballett. Vi har kjent hverandre i over 7 år og i løpet av den tiden har det alltid vært en opplevelse å jobbe med henne.

Maiko in red

Tenk hvor fine bildene er på papir eller lerret! Kunst av deg eller dine nærmeste på veggen, som skal sikkert arves til neste generasjon. En verdifull investering til familien.

Har du tenkt å bli fotografert av meg? Ta gjerne KONTAKT.

Leave a Reply