Familiefotografering med 9 mnd babyjente

Etter pressemeldingen fra regjeringen, ser det ut til at Pippifoto.no kan åpne dørene sine igjen innen slutten av april. Gleder meg å treffe dere alle som har ventet på fotografering hos meg.

I dag handlet jeg inn Ansiktsmasker og Antibac inn til studioet. Det er lurt å bruke begge deler en stund , til tross for at isoleringen er brutt. I de nærmeste dagene har jeg planlagt  en total rengjøring i studioet og  gleder meg til å endelig komme på jobb i april.

Under deler jeg bilder med en av familiene jeg hadde fornøyelsen å ha på besøk hos meg før fotostudioet ble midlertidig stengt.

Uansett isolering og vær, har disse foreldre en egen sol inne:)) En så søt og ikke minst utrolig tålmodig lille jente! Hun delte så mye positiv energi og  glede med meg og foreldre under fotograferingen. Takk for det! 🙂

fotograf-Oslo-9mnd-baby-fotografering-fotostudio

9mnd_fotografering-babyfoto-barnefotografering_Oslo

Vi startet med å ta en del portretter av henne alene først og etterhvert familiebilder. Fint at foreldre tok med litt mat for barnet og at hun koste seg i pausene. Det er veldig viktig å ha med seg mat og drikke for barnet når dere kommer på fotografering. Ikke tenk at hen spiste nettopp og blir ikke sulten i  nærmeste tid. Det vet du ikke sikkert :))

Denne jenta er 9 mnd gammel. En fantastisk tid å komme på fotografering. Babyen din sitter uten støtte, synes at verden rundt er morsom og er avslappet og smiler lett for kameraet.

Viktig å ikke prøve å ta oppmerksomheten til barnet hele tiden. Det kan fort bli slitsomt for et barn når både foreldre og fotograf skal trekke oppmerksomheten til seg samtidig, vennligst ta hensyn til det :)) Vanligvis snakker og leker jeg med barnet selv og spør foreldre om hjelp når jeg trenger det.

Etter å ha jobbet med familier over flere år har jeg merket at foreldre har en tendens til å tiltrekke oppmerksomhet og underholde barn på forskjellige måter. De fleste fedre er kjempe flinke med grimaser og morsomme lyder. Mammaer er flinke til å klappe og synge:)) Begge er spesialister i å nifse på forskjellige morsomme måter og “Titt-tei” leken. Det er veldig imponerende å se så mange kreative foreldre :))

babyfotograf-barnefotografering-Oslo-studiofotografering
9 mndfotografering-babyfotografering-Oslo-Akershus-ettårsfotografering
9mnd_barn_babyfotografering_Oslo
fotostudio-fotograf-Kolbotn-Nordre-Follo
9 mnd-baby-barnefotografering-babyfotografering-Oslo-Kolbotn
morsom-9mnd-min-baby-babyfotografering-babyfoto
babyfoto-fotograf-barnefotografering-Oslo
babyfotografering-Oslo-babyfoto-babybilder-fotograf-9mnd-1årsfoto

barneportrett-fotograf-Kolbotn-Ski-Oppegård-familiefotografering

Hjertelig velkommen til fotografering hos PIPPIFOTO.NO.

Ta en titt på hjemmesiden min og ta KONTAKT for timebestilling fra 1 mai 2020.

Priser på familiefotografering finner dere HER.

Hilsen, Natalia

 

Leave a Reply