Familiefotografering. Søskenbilder.

Det er så hyggelig når tidligere kunder kommer igjen på fotografering til meg.  De to søstre ble fotografert av meg for 5  år siden. Familien har flyttet til andre land og nå brukte muligheten å komme igjen når de var på besøk i Norge. Det var veldig fint å høre at de er fornøyde med bildene!

portrett-tenåring-barnfotografering-Akershus
studiofotografering-portrett-Oslo
klassisk portrett
studiofotografering-portrettfoto-Akershus-Oslo
barnfotografering-Oslo-barnfoto-barnebilder
fotograf i Oslo
barneportrett-barnfotografering-studiofotografering
fotostudio-Oslo-familie-og-barnfotografering
familiefotografering-Oslo
søskenbilder-søskenfotografering-barnfotografering-oslo
fotografering-av-barn-i-fotostudioet

Og til slutt har jeg tatt et par portretter av mamma:)

 

 

Fotostudioet mitt er stort og gir mulighet å holde god avstand fra hverandre. Gjestene mine vasker hender med Antibac ved inngangen og på veien hjem. Jeg bruker ansiktmaske på meg i løpet av hele fotograferingen. Alle flater renses før og etter hver kunde. Dette tar sin tid, men helse er det viktigste og jeg gjør alt mulig for å redusere smittemuligheten i studioet mitt.

Velkommen til en trygg fotografering hos Pippifoto.no!

Leave a Reply