Familiefotografering med nyfødtbaby.

Tenker dere å ta bilder av barnet deres?

Uansett barnets alder – bli med på bildene til babyen! Tiden flyr og  det er ikke kun barna som endrer seg, – livet vårt har like høyt tempo. Barna blir til voksne personer, vi blir til besteforeldre…og om noen tiår etter fotograferingen kommer dere på at det var så fint at fotografen var litt masete og anbefalte å ta familiebilder i stedet for alene portretter av barnet.

Vi går til en fotograf til å fryse nåtiden, men verdien av fotografeier skal økes fra år til år…Forskjellen mellom priser på Fotopakker til babyfotografering eller familiefotografering er ikke stor, men hjertene deres skal varmes opp dobbelt så mye. 

 

Hos Pippifoto.no velger dere bildene til bestilling hjemmefra via web galleriet. Dette er en fin opplevelse for hele familien Jeg hjelper med valget hvis dette trenges og skriver ut nr til favorittene mine.

Hvert bilde får dere både i farge og svart-hvitt versjon.

barnefotograf-barnfotografering-fotograf-studiofotografering-oslo-akershus
barnfotografering_familiefotografering_Oslo
nyfødtfotografering_Kolbotn
nyfødtfotografering_Oslo
nyfødtbilder_nyfødtfotografering_babyfotograf_fotograf_Oslo_Kolbotn
nyfødtfotograf_babyfotografering_Oslo_Oppegård
nyfødtfotografering_oslo_babyfotograf_familiefotografering
familiefotografering_nyfødtfotografering_Oslo

Gleder meg å se dere i Fotostudioet mitt i Oslo.
St.Halvards gate, 23. Gratis parkering for dem som kjører.

Leave a Reply