Hipp-Hipp-Hurra!! Jeg ble kåret til Årets Fotograf i Landskonkurransen 2020

Med dette innlegget vil jeg først og fremst Gratulere med premiene alle mine dyktige kolleger fra hele Norge! Det er utrolig mange fantastiske fotoarbeid som var sendt til Landskonkurransen.  Se gjerne på alle de premierte bildene HER.

Så vil jeg dele også med dere at jeg ble kåret til ÅRETS FOTOGRAF!

Juryens uttalelse om Årets Fotograf NFF 2020, Natalia Pipkina:

“Et veldig faglig sterkt og sammenhengende utvalg som viser både høy kunnskap innen retusjering og bruk av lys. Fotografen har en unik stil og er en mester i å styre stemning, stil og positur på en nydelig måte. Det tekniske og kreative talentet i alle disse bildene demonstrerer denne fotografens høye profesjonelle nivå. En lysets mester vet hvordan hun skal berøre mottakeren med enkle, og samtidig sterke motiver».

Den internasjonale juryen besto av juryleder Jos Verhoogen (Belgia), Martina Wärenfeldt (Sverige), Martin Krystynek (Slovakia), Mikaela Holmberg (Finland), Andy Hens (Tyskland/Belgia) og Tiina Haring (Finland).

Jeg husker ikke helt når jeg sendte bildene til Landskonkurransen for første gang, tror det var for 5 eller 6 år siden. Da klarte jeg å laste ett eller 2 av de i feil kategori :))

 Når premieutdeling nærmet seg topp-3 og pulsen passerte 125 bpm, så begynte jeg lure på om juryen har glemt mine bilder…Vil ikke lure noen, ja, jeg hadde et stort lyst å bli igjen i Topp-10.  Men 1 plass har ikke stått i forventningen. Nå føles det fortsett urealistisk .

Natalia Pipkina er Årets Fotograf NFF 2020

I tillegg fikk jeg Norges Fotografforbunds høyeste utmerkelse – Gull med krans.

Barneportrett ble “Årets barneportrett” og fikk Gullmedalje.

Juryens uttalelse:

«Dette bildet beviser at du kan gjøre en stor forskjell med enkle grep. Et malerisk portrett av høyeste klasse. Vinklene, komposisjonen og den fantastiske tonaliteten. Hud-retusjeringen er kjempebra. Storhet i ren fotografi og nydelig håndverk.»

Også et av portretter ble “Årets Kreativt portrett” og også fikk Gullmedalje.

og disse to portrettene tok Sølvmedaljer.

 

Tusen takk for meg!

Og hjertelig velkommen på fotografering til Fotostudioet mitt!

One thought on “Hipp-Hipp-Hurra!! Jeg ble kåret til Årets Fotograf i Landskonkurransen 2020

Leave a Reply