Familiebilder med nyfødtbaby

Denne familien har jeg truffet for første gang i 2018 og nå kom de igjen med en babygutt til.

Gratulerer!

De fleste gjestene i studioet mitt velger en Fotopakke, som inkluderer i prisen i både Familiefotografering med nyfødt og 10 ferdig redigerte høyoppløselige filer. Dere finner prisen HER.

Dere betaler etter at bildene ble ferdig redigert og fakturaen sendes til e-post i samme dag som mappen til Dropbox.

Jeg liker å vise til dere de fleste bildene som ble bestilt av foreldre. Slik får dere bedre forståelse om hva får dere fra en nyfødtfotografering hos Pippifoto.no.

Helt enkle bilder med ensfargede bakgrunner er alltid med. Og vi starter med disse bildene. Helt uten rekvisitt.  Det er kun baby som er i fokus.

nyfødtfotografering_Oslo_enkelt_ren

nyfødtgutt-nyfødtbilder
nyfødtgutt_nyfødtfoto_nyfødtfotografering_Oslo

Vi tar den tid som trenges. Som jeg sier –  det er babyen som bestemmer om hvordan blir det på fotografering, men vi voksne innsatser med all tålmodighet vi har. Bak hvert eneste bildet står en god ventetid og erfaring i fotografering av nyfødte. Det aller viktigste i nyfødtfotografering er trygghet. Derfor er erfaringen så viktig.

nyfødtgutt_nyfødtfotografering_babyfoto_fotograf_Oslo

Ved valget av Familiefotografering vi tar portretter av hele familien sammen og portretter av hver familiemedlem . Storebror fikk sin del oppmerksomhet og vi tok fine portrettbilder av ham også.

 

familiefotografering_med_nyfødt

Til slutt kommer bilder av nyfødt i kurven.

Hjertelig velkommen til en fotografering hos Pippifoto.no.

Vi tar bilder uten stress og timepris!

Ta KONTAKT for timebestilling.

 

 

 

Leave a Reply