Fotograf. Året 2021

Heihei alle sammen!

Det er så mye jobb både med fotografering og retusjering, så jeg glemte nesten om bloggen. Men dere kan gjerne se nye bilder i galleriet.

Her kommer en oppsummering av de første månedene i 2021.  Året begynte ganske spennende og jeg håper alt dette bare stimulerer meg til å lære og prøve noe nytt. 

Først kom gode nyheter fra World Photographic Cup (WPC). Jeg forventet ikke at jeg ble en av de 10 finalistene i verdensmesterskapet i en Portrett kategori og Best of Nation. Dette er veldig stort for meg og jeg er selvfølgelig veldig glad! Nå venter jeg spent på 19 april til den endelige plasseringen. 

fotograf_Oslo_fotostudio_studiofotografering_portrettfotograf

Se gjerne alle verdens finalister HER.

En fin artikkel om meg – Tusen hjertelig takk til vår lokale avis – “OAvis” for oppmerksomheten!

https://www.oavis.no/fotograf-natalia-pipkina-portrett/pa-topp-ti-listen-over-verdens-beste-fotografer/553808

fotograf_Nordre_follo_fotografering

Så ble nylig annonsert finalister i FEP – Federation of European Professional Photographers. Og det var fint å se navnet sitt der igjen i TOP-10 i PEOPLE & PORTRAIT.

     Det var veldig lite tid for fotoprosjekter i fjor. Studioet var fullbooket i nesten hele året og jeg sendte noen bilder i siste øyeblikk.

Det er 2 norske fotografer til som kom til finalen. Det er Lene Fossdal  i FEP YOUNG PHOTOGRAPHER AWARD. Søren Sviland i WILDLIFE.  Gratulerer oss alle!

 

Ta gjerne en titt og følg meg også på Instagram –

her – https://www.instagram.com/pippifoto.no/

og der – https://www.instagram.com/photographer_natalia_pipkina/

Leave a Reply