Hvordan velger dere en “riktig” fotograf?

Gratulerer med baby! 

Endelig er babyen født. Og om et par dager blir mobilen deres full av bilder av deres lille. Ingen andre klarer å dokumentere deres hverdags liv bedre enn dere selv. Og det er viktig å gjøre. Men skal dere henge disse bildene på veggen? Gi til gave til besteforeldrene? Kommer disse bildene videre til neste generasjon? Eller blir det kun som dokumentarbilder til gode minner?

nyfødtfotografering-med-familien-Oslo

Hvis det er så lett å ta bilder selv, hvorfor er det så mange som bestiller en fotografering hos fotograf? Ja, riktig,  for å få bilder i profesjonell kvalitet.  Det er snakk her om lysforståelsen, komposisjon, teknikk, retusjering og ikke minst psykologi og kroppsspråk.  Det er ikke kun skarpheten som tilbys. 

babysmile- nyfødtfotografering-nordre-follo-oslo

(en vakker familien som var nylig på “familiefotografering med fokus på nyfødt” hos meg)

familiefotografering med nyfødt i et fotostudio Oslo – nyfødtfotografering

Det er veldig mange flinke fotografer.  Så det er bare å finne en “riktig” for dere. Se gjerne på hjemmesider, gallerier. Les anmeldelser. 

Jo flere bilder ser du for inspirasjon på nettet, jo lettere blir det å forstå forskjellen mellom en fotograf til den andre. Visste dere  at “fotograf” er ikke beskyttet tittelen? Hvem som helst kan kalle seg fotograf i dag. Så det er deres ansvar å velge en som leverer ønskede kvalitet.

Tenk nøye om vil du ha bilder av deg og dine i den stilen?  Se på flere fotografer før du sender forespørsmål om bestillingen. Velger du riktig – blir det også lettere for fotografen. Vi , fotografene, er kunstnere og det er en glede å føle at dere stoler på oss. 

Jeg valgte for meg klassiske stilen i mine fotografier. Farger jeg komponerer sammen, bakgrunner som er i bruk, lyssetting og retusjering blir alltid i mote.

Føler dere at jeg er deres fotograf? Hjertelig velkommen på en trygg fotografering hos PIPPIFOTO.NO

P.S. Stor takk til foreldre til denne lille gutten at jeg fikk lov å vise bildene frem. Det er ALLTID foreldre som bestemmer dette. Ingen ubehagelige overraskelser fra fotograf sin side. 

nyfødtbilder-fotograf-Oslo
nyfødtfotografering i fotostudio Oslo
nyfødtfotografering-oslo
nyfødtfotografering-babyfoto-babybilder-pris
familiebilder med nyfødt

 

Leave a Reply