Nyfødtfotografering i Oslo

 

Det er mange som stresser med tanken om  at de må komme til et Fotostudio for nyfødtbilder, men etter photoshooten får jeg ofte tilbakemelding om at det gikk overraskende bra. Og det er fint å høre! Det er en liten stue i studioet, hvor dere kan sitte på sofaen, ta en kopp te eller kaffe og slappe litt av mens jeg tar bilder. Eller så kan dere sitte i selve studioet og se hele prosessen. Det er fint å ta med litt mat for dere selv.

 

nyfødtfotografering-Oslo

Jeg tar mange forskjellige bilder av deres nyfødte baby, men som jeg ofte sier “det er barnet som bestemmer hvordan det blir”:). 

Dere er i studioet som vanlig ca 3-3,5 timer som inkluderer i seg både fotografering og  alle nødvendige pauser som babyen trenger. Jeg tar kun en nyfødtfotografering pr dag og vi har god tid for oss helt uten stress. Som vanlig, tar vi bilder med og uten rekvisitter. En del bilder i ren og naturlig stil og en del i kurv med forskjellige rekvisitt. 

familiefotografering-med-nyfødt-Viken-Lillestrøm
familiefotografering-med-nyfødt-oslo

Se gjerne på flere nyfødtbilder i GALLERIET.

Trygghet er en viktig del på nyfødtfotografering. Jeg unngår vanskelige poseringer og velger kun de jeg vet at er trygge.

babyfotograf-nyfødtfotografering-oslo-oppegård
nyfødtfotografering-oslo
nyfødtfotografering-Ski-Oslo-Kolbotn

Det ser ut at jeg er ikke så flink å skrive mye, men dere får all min varme og glede å se dere i studioet mitt. 

Prisen på nyfødtfotografering finner dere HER.

Hjertelig velkommen!

 

Leave a Reply