Søskenfotografering

Det har gått altfor lang tid siden jeg postet et innlegg på bloggen, men jeg håper dere fortsatt ser på bildene mine på Instagram – https://www.instagram.com/pippifoto.no/

Jeg skal ikke kjede dere med lange tekster. Jeg håper at bildene mine forteller mer enn jeg kan med ord.:)

søskenfotografering-familiefotografering-Oslo-Kolbotn-Ski

Som fotograf tar jeg forskjellige fotograferinger. Alt fra nyfødtfotograferinger – portrettfotograferinger – til hår – kolleksjoner og beauty bilder.

Variasjonen i yrket mitt holder gleden høyt oppe og gir meg ikke muligheten til å falle i en kjedelig rutine. 🙂

Jeg skanner dere ved inngangen og alt begynner å samles i tankene mine som puslebrikker  –  hvilken bakgrunn vil passe best for dere? Hva slags klær er det fint å ha på? (Jeg har masse barneklær i studioet i forskjellige str. Ta gjerne også noe hjemmefra – vi velger på stedet) . Hva skal jeg bruke av rekvisitt eller ikke bruke heller? Trenger barna litt tid for å slappe av eller kan vi begynne med en gang? Hvem av søsknene er det lurt å ta bilder av først? Hvordan er atferd til barna? Kanskje det blir best hvis foreldrene venter litt i et annet rom? Eller må jeg spørre at mamma eller pappa blir i nærheten hele tiden? Alle puslebrikker er like viktige.

Det er mye som jeg føler intuitivt. Masse som kommer med erfaring. 

fotograf-Oppegård-Kolbotn-Oslo-Fotostudio
portrettfotografering-Kolbotn_Oppegård_fotograf

Jeg gjør alt mulig for å få fine bilder for dere. Og det viktigste for meg er å få en tilbakemelding om at dere Elsker bildene og er fornøyde med resultatet!

barneportrett-fotograf-Kolbrn-Kolbotn-Torg
barnefoto-fotograf-Oslo-Kolbotn-portrettbilder-av-barn-søskenbilder
klassisk-portrett-fotograf-Oslo-Kolbotn-Ski
portrettfotografering-studiofotografering-Oslo-Kolbotn-Ski-familiefotografering
barnfotografering-studiofotografering-Kolben-Kolbotn-torg-oslo

P.S. Var oppmerksom at Fotostudioet har flyttet fra Oslo til Kolbotn (Kolbotn Torg. Kolben. Inngangen ved Renseri Kolbotn)

Hjertelig velkommen!

Leave a Reply