GOD JUL og GODT NYTT ÅR!

God Jul og Godt Nytt År! 

Jeg er veldig takknemlig til dere alle for et fantastisk 2022 år! Året gikk fort med mange koselige besøk i studioet mitt, mange fotograferinger, fullbooket måneder og deres gode tilbakemeldinger! Det er så viktig for meg å høre at dere er fornøyde med bildene jeg har tatt til deres familier. At dere setter pris på arbeidet mitt og på alt jeg gjør for at både dere voksne og barna får en fotografering hos meg til en god opplevelse. 

Fotostudioet flyttet i 2022 fra Oslo til mitt hjemmested – på Kolbotn, hvor jeg trives veldig godt. Takk for det til Kolbotn Torg som tok meg varmt imot. 

Året 2022 gikk også bra for meg i fotokonkurranser. 

foto: NFF

For andre gang ble jeg kåret til Årets Fotograf i Landskonkurranse og for andre gang fikk Gull med Krans for mine bilder. 

I våren var det en tur til Roma på premieutdelling av World Photographic Cup 2021 hvor jeg fikk Best of Nation og kom på 4 plass i Portrett kategori. Og premieutdelling til FEP European Professional Photographer of the Year Awards hvor jeg kom i topp-10 i to kategorier.

Også var det en hyggelig besøk av Kolbotn fotoklubb i studioet mitt (takk igjen for nydelige blomstene til Jul!), workshop med Østfoldfotolaug og foredrag for NordNorgefotolaug på Tranøy.

Gleder meg til året 2023!

 

Leave a Reply