1 år! Ettårsfotografering i et Fotostudio

Små barn utvikler seg  i høy fart! Spesilet i det første året.

Har du lyst å investere i minnene fra den tiden? Ta gjerne bilder når babyen ble født, er 3 mnd (med de første smilene), 6-7 mnd (når babyen begynner å sitte) og ettårsfotografering (gjerne når barnet kan stå litt alene eller med støtte, men før han (hun) begynner å gå).

Jeg har en liten Fotopakke som inkluderer i seg fotografering + 5 bilder. 

Tar dere 4 fotograferinger i løpet av det første året- blir det fint å velge til slutt 10 aller beste bilder og bestille Image Box med 10 bilder, som er printet på et pro fotopapir, er laminert og limt på en tynn plate.  Ved print fra 30×40 og oppover, får dere nyte ekstra med kvaliteten og flere detaljer på bilder som kommer frem.

ettårsfotografering_fotograf_Oslo_Kolbotn_Ski

I arbeidet mitt setter jeg stor pris på tilliten til meg som fotograf. Jeg er heldig med mine kunder som hører på meg og vi sammen velger klærne til fotografering og bruk av rekvisitt (når det trenges). Jeg har masse klær i studioet både for 1-2 år gammel gutter og jenter (ekstremt mye for jenter:)). Men ta gjerne noe hjemmefra. Vi velger på stedet det som passer best.

Fra en god erfaring med mange barn i studioet ser jeg oftest barnets behøv og prøver å gjøre alt for at barnet føler seg trygg og har det gøy hos meg. Det er en viktig del for å få på bilder barnets naturlige følelser og fange ansiktsuttrykk som dere ser hver dag hjemme.

Uansett alder til barna – er alltid lurt å ha med seg litt mat og drikke. 🙂

ettårsfotografering i et fotostudio på Kolbotn
1år_1årsfoto_naturlige_portretter_av_barna_barneportrett

Jeg liker kombinasjoner av naturlige farger og teksturer. Retusjering er alltid delikat. 

fotograf_oslo_Kolbotn_babyfotografering

 

 

Hjertelig velkommen!

Priser på babyfotografering/barnefotografering finner dere HER.

Leave a Reply