Julekortfotografering. Bilder til Julekort 2023

I mange år tilbyr Pippifoto.no Julekortfotografering (Prisen finner dere HER).

Hvert år settes en fotobakgrunn, pakkes av mange esker med julepynt og settes sammen til en fin liten scene for våre fotograferinger.

Jeg prøver alltid å finne muligheten til å gi litt ekstra til kundene mine i Juletid.

I år tilbyr Pippifoto.no 1 Gratis Julekortbilde til alle som er på baby, barne og familiefotografering hos meg i perioden fra 21 oktober til 17 desember. /Ved bestilling av en Fotopakke med 10 bilder.

(les mer under bildene)

julekortfotografering-oslo-Oppegård-barnefotografering-familiebilder-julekort
julekort-fotograf-Kolbotn_Nordre-Follo
julekort-familiefotografering

Julekortfotografering eller en Familiefotografering i Juletiden – er en fantastisk Julegave for dere selv, barna og til besteforeldre! Verdier på en slik Gave øker med årene.

Det er helt typisk at barna våre er helt på toppen av vår omsorg og kjærlighet. Og vi glemmer ofte om oss selv og våre foreldre. Gode minner for barna skaper ikke bare bilder av dem alene, men også å se hvordan vi var sammen med dem da de var små. Og kanskje er det lurt å ordne en felles Julegave  og invitere på en familiefotografering besteforeldre? Da får hele familien en stor felles gave som umulig å miste, knuse, glemme eller ødelegge. Men en Gave som skal varme i resten av livet, vekke følelser og minner og med årene vil bli mer verdifull enn alt annet.

julekortfotografering-Viken-Oslo

Det er koselig å høre at noen gang barna spør at de skal igjen til meg for julekortbilder før foreldre begynner å tenke på det.:) Det er koselig at de husker det som en fin og morsom opplevelse.

For mange ble det en fin familietradisjon. Jeg gleder meg til å treffe familier som kommer på fotografering til meg fra år til år.

Julekortfotografering sammen med barne eller familiefotografering
julekort 2023
JUlekort-Gavekort-til-Jul

Og det er alltid hyggelig å se i studioet barn og voksne som kommer for første gang!

Hjertelig velkommen!

Leave a Reply