Workshop/Fotokurs

Jeg vil gjerne dele med DEG min erfaring til å fotografere mennesker i et Fotostudio. Jeg skal hjelpe deg med å se og fotografere det beste i hvert kunde som kommer til deg. Jeg skal vise deg hvordan jeg velger  de beste bildene fra en portrettfotografering. Jeg skal lære deg å retusjere fornuftig og naturlig.

Jeg skal hjelpe deg til å bli en bedre Fotograf eller å starte drømmen sin med studiofotografering.

fotograf Kenneth Augdal

  1. Fotokurs studiofotografering / lyssetting – for deg som vil ta bilder i et Fotostudio.  3 timer i studioet med meg og masse info ang studiofotografering og praktiske ting   –  5600 kr

  2. Fotokurs Portrettfotografering / Retouch – en hel dag i studioet med meg. – lyssetting- posering- fotografering- valg av “riktige” portretter- retusjering – 10 000 kr. 

Juryens uttalelse om Årets Fotograf NFF 2020/2022  Natalia Pipkina:

“Et veldig faglig sterkt og sammenhengende utvalg som viser både høy kunnskap innen retusjering og bruk av lys. Fotografen har en unik stil og er en mester i å styre stemning, stil og positur på en nydelig måte. Det tekniske og kreative talentet i alle disse bildene demonstrerer denne fotografens høye profesjonelle nivå. En lysets mester vet hvordan hun skal berøre mottakeren med enkle, og samtidig sterke motiver».